Pet kola pozitivnog niza Sesveta, Jarun bolji u napadu nego u obrani zabio 14, a primio 17 golova, Dubrava TK nije uspjela iznenaditi Šibenik

Pet kola pozitivnog niza Sesveta, Jarun bolji u napadu nego u obrani zabio 14, a primio 17 golova, Dubrava TK nije uspjela iznenaditi Šibenik

Tri su zagrebačka kluba u 1.NL, Jarun na 5., Sesvete na 7. i Dubrava TK 8. mjestu prvenstvene tablice. Jarun s četiri pobjede isto toliko poraza uz dva neriješena rezultata, Sesvete nakon lošeg starta koji je skoro doveo do smjene trenera s tri pobjede i tri neriješena i četiri poraza, a Dubrava TK sa samo dvije pobjede, pet neriješenih i tri poraza ostvareni su rezultati u proteklih 10. kola.

Kako je nogomet ćudljiv, a najbolje kako se raspoloženje kako navijača, tako i uprava može promijeniti iz letargije do optimizma, a povezano sa strpljenjem i povjerenjem u trenera i momčad najbolji primjer je Sesveta. Sesvete su startale s novim trenerom i potpuno rekonstruiranom momčadi kao povratnik u ligu, start je bio neočekivano loš u prvih pet kola zabilježena su četiri poraza i jedan neriješen rezultat ostvaren u gostima u Zmijavcima, a poražene od Dugopolja i Vukovara kod kuće te u gostima kod Dubrave TK i Jaruna. Kako su Sesvete odigrale s većinom onih iz gornjeg doma, a igra se poboljšava, Rac momčad brusi i dovodi na pobjednički kolosijek za očekivati je daljnji napredak i položaj na tablici.

Jarun ove sezone domaćinske utakmice igra u Zaprešiću s promjenljivim uspjehom, puno primljenih golova 17, samo Orijent je primio više 19 s kojim dijeli četvrto mjesto po broju zabijenih 14. Napadački stil koji forsira Jerko Leko posljedica je negativne gol razlike.

Ivan Božić s rosterom koji koristi trebao biti zadovoljan i njegova gol razlika je negativna, samo 11 postignutih golova naspram 15 primljenih. Kod Dubrave TK je problem što dvojica napadača Pavlović i Kesse dijele minutažu, a Dragan Juranović s 4 gola je najbolji strijelac momčadi. U klubu trebaju odlučiti tko će od dvojice biti prvi, a tko drugi ovaj model podjele poluvremena 1. Pavloviću, 2. Kesseu je neučinkovita i za momčad i za oba igrača.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.