Foto: FB Rugvica Sava
Featured

Rugvica odustala od fuzije s Lukavcem, infrastrukturno još nije spremna za viši rang.

Rugvica je odustala od fuzije s Lukavcem preko koje bi od ove sezone igrala u 3.NL Centar, rangu više od sadašnjeg.

Featured

Deni Kakša vratar u najboljim godinama u jubilarnoj stotoj godini osnutka pomaže Vrbovec vratiti na put stare slave

Deni Kakša je  u najboljim vratarskim godinama u tridfesetdrugoj. Nakon  Švedske i Islanda vratio se u Dubravu TK prije par godina u klub u kojem se dokazao, ali nije to bilo po njega sretno rješenje, preselio se u Dugo Selo kojem je s kapetanom Filipovićem davao sigurnost u obrani.

Featured

Emanul Benković slaže momčad za iduću sezonu. Kapetan Dugog Sela Ivan Filipović u Vrbovcu, Nikola Rak, braća Colarić, Kakša, Dlesk i Puhin Benkovićeve akvizicije do sada

Vrbovec je doveo kapetana Dugog Sela Ivana Filipovića, Emanuel Benković trener koji je zadužen i za sportsku politiku kluba dogovorio je  dolaske, Raka iz Tigra, braću Colarić, Domagoja iz Ždralova, Josipa iz Austrije, Denia Kakše vratara Dugog Sela, Dleska iz Tehničara i Puhina iz Lonje. 

Matej Vrdoljak, predsjednik Tigar Sveta Nedelja
Matej Vrdoljak, predsjednik Tigar Sveta Nedelja
Featured

Tomislav Matoc već je bio kažnjavan zbog nemarnog obavljanja dužnosti, 2020. s 3 mjeseca zabrane jer su nastupili igrači bez liječničkog pregleda, danas je na vlastiti zahtjev ispisan s liste delegata NSZŽ.

Jedan ministar nekada je izjavio da će isušiti močvaru hrvatskog nogometa, doživio je žestoke napade do tada neprikosnovenog gospodara najpopularnijeg sporta u Hrvata i cijelom svijetu Zdravka Mamića, a koji mnogi označavaju kao početak njegovog kraja.

Isušivanje močvare traje godinama, ali još uvijek  je na nekim mjestima čvrsto ukorijenjena "flora i fauna" koja se grčevito održava i tu i tamo ukaže se kao što se dogodilo na utakmici 25. kola 4 NL-e SREDIŠTE ZAGREB skupina B“ između Bana Jelačića i Tigra Sveta Nedelja.

Featured

Pravobraniteljica za djecu Helenca Pirnat Dragičević naložila istragu o prijavi slučaja povreda prava djeteta u NK Zelina. Obitelj misli da se dijete diskriminira, a trener i klub da se devijantno ponaša!

Nogometni klub Zelina među najstarijim je klubovima u Hrvatskoj, osnovan je 1907. godine i od tada kontinuirano egzistira. Zelina je danas član 3. NL Središte i zauzima 16. mjesto na tablici s 26 bodova ispred Save Strmec koja ima 23 boda kao i Tondach na posljednjem i lošijem gol razlikom.
Pored brige oko ostanka u ligi Zelinu je zadesila i istraga Pravobraniteljice za djecu po prijavi za povredu prava djeteta. Po njezinom nalogu, a prema našim saznanjima policija je obavila obavijesne razgovore s roditeljima dječaka koji dio momčadi pionira, a čiji je trener Zlatko Boroša. Također na razgovoru je u policiji bio i trener Boroša. Također je gospođa Helenca Pirnat Dragičević naložila i Sportskoj inspekciji da izvrši nadzor u NK Zelini.

Featured

Je li na pomolu obrat u slučaju Ban Jelačić - Tigar?

Već smo pisali o famoznoj utakmicu 4.HNL- skupine B između vodećeg GNK Tigra Sveta Nedelja i NK Ban Jelačić iz Vukovine u kojoj je vodeći Tigar došao do pobjede od 2-0 i još se malo približio osvajanju naslova prvaka lige. Ipak "kutak" za sporni trenutak dogodio se u 88.minuti utakmice kada je trener Tigra u igru poslao Ivana Bakšića, za kojeg se kasnije ispostavilo da nije bio upisan u zapisnik utakmice.

Featured

Tigar Sveta Nedjelja žrtva je majstorski odrađene "svinjarije", sve podsjeća na slučaj s Fiolićem i U 21 reprezentacijom kada se sapunjala daska Alenu Pavloviću.

Tigar Sveta Nedelja lider prvenstva 4.NL Središta Zagreb u 25. kolu pobijedio je na gostovanju u Vukovini Ban Jelačić 2:0 golovima Derukića u 29' i Mohača u 72' te se približio naslovu prvaka na koračić i plasmanu u 3. NL Središte, a poraz je Ban Jelačić gurnuo u grčevitu borbu za ostanak u ligi. Tako bi to trebalo biti po ostvarenom na zelenom travnjaku, ali ova utakmica dobila je nastavak izvan travnjaka.

Featured

Tigar Sv. Nedelja nadomak titule i 3. lige nakon pobjede u derbiju 22. kola sa Naftašem Ivanić, ima prednost od devet bodova i bolji međusobni skor.

TIGAR SVETA NEDELJA - NAFTAŠ IVANIĆ 1:0 (1:0)

RAKITJE – SC Rakitje. Gledatelja: 100. Glavni sudac: Rožnaković (Glina) . Pomoćni suci: Blažeković (Sisak) i Lalić (Sisak).  Delegat: Petešić (Kutina). 

TIGAR SVETA NEDELJA: Razum, Pavlica, Mohač, Matošević, Brujić (od 90+3 Bišćan), Galić, Pokrivač, Višić, Mandić (od 46 Kotyarski), Držić, Derikuća (od 46 Kenda)

Trener Ratko Ninković

NAFTAŠ IVANIĆ: Dokuzović, Ivanković (od 56 Miličević), Marić, Hezler, Krsnik, Belaviuć, Ravlić (od 85 Gašpar), Starčić, Čuni, Vrdoljak (od 72 Sabolić), Hadaš (od 56 Šeremet)

Trener Igor Ćorković

STRIJELaC: 1:0 - Višić (15')

Utakmica u Rakitju opravdala je epitet derbija prvenstva, Tigar Sveta Nedelja dočekao je Naftaš Ivanić na prvom mjestu s šest bodova prednosti koji ga u stopu prati na drugom mjestu. Netko je spomenuo da domaćini ne igraju za tri boda već za sedam, ako pobjede odlaze na skoro nedostižnih devet bodova i još imat će bolji međusobni skor dok ako pobjeda pripadne gostima onda će se prednost istopiti na samo tri boda, ulog je za domaćina po tome sedam bodova u ovoj utakmici. Gosti iz Ivanića su se nadali da bi mogli iznenaditi Tigar i ostatak prvenstva učiniti neizvjesnim

Featured

Tigar s pet komada ispratio Topusko, moglo je biti barem još toliko u mreži gostiju. Razum obranio "elver" u 39'. Brujić je podijelio toliko dobrih lopti iz kojih su njegovi suigrači pogađali stative i neshvatljivo promašivali.  

TIGAR SVETA NEDJELJA-TOPUSKO 5:0 (2:0)

RAKITJE – Stadion: SC Rakitje. Gledatelja: 80. Glavni sudac: Čerkez (Vrbovec). Pomoćni suci: Bukovčan (Cubinec) i Blažić (Vrbovec). Delegat: Solić (Novska). 

TIGAR SVETA NEDJELJA: Razum, Sviben (od 46 Držić), Pavlica (od 76 Kenda), Kotarski (od 68 Starčević), Matošević, Brujić, Galić, Pokrivač, Višić, Rak (od 84 Brkić), Mandić (od 46 Mohač)

Trener Ninković

TOPUSKO: Petrović (od 84 Čorak), Likarević, Federbar Marko, Komšić, Kirin, Kapac, Krmpotić (od 57 Plemenčić), Muža, Fedbaher Matej (od 84 Bek), Ban, Abramović

Trener Kovačević

STRIJELCI: 1:0 -  Brujić (20' KU), 2:0 - Brujić (40'), 3:0 - Mohač (54'), 4:0 - Višić ( 67'), 5:0 - Matošević (76')

Utakmica u Rakitju počela je jednom neobičajnom situacijom, a to je da su obje momčadi istrčale u dresovima s grbom domaćina Tigra. O čemu se radi? Gosti iz Topuskog su došli na utakmicu s dresovima tamnoplave boje, a kako je domaćinski dres Tigra crni suci nisu mogli dopustiti gostima nastup u dresovima koje su imali jer nisu prijavljeni kao gostujući, a pravila kažu da u tom slučaju utakmica se registrira rezultatom 3:0 za domaćina. Kako ne bi do bodova došli bez borbe domaćini su ponudili gostima svoje dresove zelene boje i ovi su istrčali na teren s dresovima na kojima je grb domaćina i na leđima ispisano njegovo ime. 

Featured

Zelengaj u 1/4 finala kupa ZNS-a, nakon Ponikvi pale i Sesvete što jedan od najvećih njegovih uspjeha

 

SESVETE - ZELENGAJ 1948 0:2 (0:2)

SESVETE – Igralište Sesvete. Gledatelja: 50. Glavni sudac: Novak (Zagreb) Pomoćni suci: Šimić i Bošnjak (Zagreb). Delegat: Kovačević (Sesvete). STRIJELACi: 0:1 - Kosovec (23'), 0:2 - Rastović (40')

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.