Sesvetama treća uzastopna pobjeda za sam vrh tablice, Jarunov realitet, toplo-hladno, pobjeda doma, poraz u gostima i obrnuto za sredinu. Topićeva genijalnost je neosporna
Foto: Djuka / Mateo Topić
Featured

Sesvetama treća uzastopna pobjeda za sam vrh tablice, Jarunov realitet, toplo-hladno, pobjeda doma, poraz u gostima i obrnuto za sredinu. Topićeva genijalnost je neosporna

Sesvete pod ravnanjem Maria Raca marširaju prema samom vrhu, u trećoj uzastopnoj pobjedi danas nad Jarunom najbolji igrač Topić riješio je utakmicu. Topić je čudesan igrač, nogometni genije, ali ujedno i pomalo čudak, on nogomet igra iz zabave, a mogao je po znanju i talentu za milijune i najveće klubove.

Sesvete su u prvih pola sata s dva gola riješile utakmicu, prvo poluvrijeme potpuno je pripalo domaćinu, dok je Jarun po već viđenom  puno puta, utakmicu otvorio bezvoljno što je problem za koji Leko ne pronalazi lijek. Kukavica je dobio prednost nad Stipićem, Mateković nad Bilobrkom u startnoj postavi, a nije bilo ni Tadića, sve nade u napadu je polagao na mladog Matekovića.

Jarun u drugom poluvremenu istrčava s četiri nova igrača, u napad Leko uvodi i Tadića i Bilobrka, a ovaj potonji već u 47' zabija za nadu gostiju. Sve je do kraja ostalo na nadi i nešto boljoj igri gostiju, na kraju bodovi ostaju Sesvetama koje će u sljedećem kolu prema Vukovaru, njihovom dužniku kojeg pamte po posljednjem porazu u dramatičnoj završnici i prilici za revanš što bi Sesvete dovelo u ozbiljnu konkurenciju za sam vrh.

Moses Barnabas iz utakmice u utakmicu sve više skreće na sebe pozornost i dokazuje svoju klasu, on je najači oslonac i karika ove Racove momčadi.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.