SportNews.hr

prava sportska priča

Dubrava se pojačala s mladim dinamovcima, ali hoće li joj to biti uteg? Milinović trener: Igrati će ako zasluže. Brkljača do četvrtka s Dinamom, u nedjelju za Dubravu

Dolazak Marka Brkljače, Jakova Gurlice i Frana Tomeka na dvojnu registraciju iz Dinama u Dubravu TK, u "ligu 12", predstavlja veliko pojačanje, makar u medijskom smislu. Uvijek je pitanje hoće li to demontirati standardni sastav, osobito ako je prvenstvo na samome početku.
"Oni će igrati, odnosno biti pozivani, ako se dokaže da su pojačanja. No, ne bi njih Dinamo ni dovodio da nisu iznimni talenti", kaže trener Milinović.
Jedva se čeka sljedeća nedjelja kako bi se na djelu vidjelo toga velikoga talenta Marka Brkljaču koji je izmaknuo Hajduku. Ali što će biti s vašim stoperskim parom koji je najjača karika, hoćete li ga razdvajati i uvoditi Gurlicu. I vezni red vam je jak?
"Zasad Gurlicu nećemo pozivati, ali tijekom prvenstva sigurno hoćemo. On je na dvojnoj registraciji", napominje trener.
Brkljača je s vama ili nije?
"Brkljača je otišao s Dinamom u Split i nećemo ga imati do četvrtka."
Ako bi Brkljača igrao prednjega veznoga, to bi doista bio dobitak?
"Može igrati i prednjega i zadnjega. Razgovarao sam s dečkima, nisu nerazumni ni bahati. Znaju kako moraju što više igrati da bi uspjeli nametnuti se u Dinamu", napominje Milinović.