SportNews.hr

prava sportska priča

Jarun u prvom pravom testu pobijedio Hrvatski dragovoljac, Ubani dvostruki strijelac za preokret nakon zaostatka od dva gola

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - JARUN 3:4 (2:1)

ZAGREB: Stadion Stjepan Spajić. Sudac: Vučković. Pomoćni suci: Krizmanić i Pavičić

Strijelci: 1:0 - Šutalo (5), 1:1 - Bilobrk (17), 2:1 - Markovina (37), 3:1 - Frković (55), 3:2 - Ubani (57), 3:3 - Alghoul (83), 3:4 - Ubani (88)

HRAVTSKI DRAGOVOLJAC: Marić, Marušić, Kuprešak, Mijatović, Šutalo, Vinogradec, Vujanić, Veljača, Seth, Cruz, Markovina. Još su igrali: Šubarić, M. Perić, A. Perić, Frković, Buzuk, Marinčić, Vuksanić, Čavar, Žutić, Kobetić,Tolj, Petković.

Trener: Ivo Milić

JARUN:Matasović, Mamić, Karamatić,Dajčer,Čondrić, Burić, Dobrić, Bamba, Ačkar, Petrus, Bilobrk. Još su igrali: Spudić, Pejić, Brkić, Međimurec, Milošević, Ubani, Radić,Mihaljević,Nagy, Jurčec, Bukalović Alghoul.

Trener: Jerko Leko

Prvi jači test momčad Jerka Leke jučer je imala u Sigetu kod Hrvatskog dragovoljca koji je odigrao već dvije utakmice s ozbiljnim suparnicima Kustošijom i Rudešom i obje zabilježio pobjede, Jarun je pobijedio nakon što su domaćini imali prednost dva gola najviše zahvaljujući greškama mladog vratara Matasovića. Domaćini su poveli već u samom otvaranju utakmice golom Šutala, poravnao je Bilobrk akvizicija Jaruna pristigla iz Opatije. Gol Markovinovića iz 37' odveo je HD na odmor s prednošću. Frković je prednost podigao na dva gola nakon nespretnosti Matasovića. Jarun nije posustao i na scenu stupa Ubani tamnoputi igrač Lokomotive na posudbi s dva gola, prvo smanjuje u 57', a pobjedu donosi na samom kraju u 88'. Algohul je bio strijelac u 83.' za poravnanje 3:3.

- Zadovoljni smo kako teku pripreme i prinovama u momčadi. Bilobrk je otkriće, Savatović će braniti u sljedećoj utakmici u srijedu. Ubani ostaje na posudbi iskazao se s dva gola, rekao nam je Darko Janječić