SportNews.hr

prava sportska priča

Kadeti Rudeša idu u kvalifikacije za 1. HNL, nakon osvojenog 1. mjesta u 1. NL Središte u leđa im gledaju Dinamo, Lokomotiva i Gorica.

RUDEŠ - LUČKO  4:0 (3:0)

ZAGREB - Igralište ŠC Rudeš. Bez gledatelja. Glavni sudac: Komesar (Zagradci). Pomoćni suci: Cindrić (Zagreb i Jelić (Zagreb). Delegat: Klepo dario (Zagreb.

STRIJELCI: 1:0 - Jelić  (12), 2:0 - Jelić (21), 3:0 - Tomašec (40), 4:0 - Srbljinović (60)

RUDEŠ: Žaja (od 41 Popović), Huljić, Stipić (od 53 Vukić), Vuksan-Ćusa (od 63 Baranašić), Tomašec, Jelić, Matas, Krušlin, Pintarić (od 63 Pavić), Mikan (od 63 Ukalović), Srbljinović (od63 Vranešić

Trener Vodanović Mario

LUČKO: Jurin, Perić, Pavlović, Arežina (od 68 Mandić), Penezić, Celić, Salajster (od 7 Crnković), Ivankić (od 24 Radek), Pršir (od 59 Pavliša), Martinović 

Trener Kontić Oliver

Kadeti Rudeša osigurali su prvo mjesto 1.NL Središte prije posljednje utakmice koju su danas igrali s Lučkim. Prije utakmice upriličeno je uručenja medalja i pobjedničkog pehara od strane tajnika središta Damira Stipkovića i područnog instruktora Sretena Ćuka.


Mladići trenera Vodanovića premoćnom igrom pobijedili su Lučko s 4:0, golijadu je otvorio odlični Jelić prekrasnim golom već u 12', a strijelac je bio i za 2:0. Tomašec je u posljednjoj minuti prvog poluvremena bio strijelac za 3:0. U drugom poluvremenu potpuna dominacija Rudeša s pregršt prilika i samo jednim golom u mreži Lučkog i to Srbljinovića najboljeg Rudešova strijelca s 31 postignuta gola koji je ujedno i drugi strijelac prvenstva.

Rudeš je u sezoni postigao ukupno 145 golova uz samo 16 primljenih, uz 31 Srbljinovićev gol, Vukmanovićevih 23, Mikanovih 20 još je 16 Vuksan-Ćuse na što je posebno ponosan trener Vodanović koji se nada da će u četvrtom pokušaju uspjeti ovu talentiranu generaciju nakon dominacije u prvenstvu kroz kvalifikacije dovesti do 1.HNL.