SportNews.hr

prava sportska priča

Netko se poigrava i manipulira s imenima Dinamovih veterana. Kontaktirali smo nekolicinu koji govore: Nije na nama bivšim igračima da se miješamo u ove stvari. Dinamo je klub koji nosimo u srcu, volimo plavu boju i kao veterani borimo se za njegov grb.

Nakon što smo danas zaprimili e-mail sa zamolbom da u ime veterana GNK Dinama prenesemo njihovo otvoreno pismo, što smo poštujući imena u potpisu i učinili. Prije dvadesetak minuta u 17,22 24 sata objavljuje demantij nekih potpisnika "Otvorenog pisma".
O čemu se radi provjerili smo kod nekolicine i od svih dobili isti odgovor: "Tko i što radi ne znam, ja jesam dinamovac, volim Dinamo, klub koji mi je u srcu, i nisam potpisao ništa. Nije na nama bivšim igračima da se miješamo u ove stvari koje se događaju, a nitko s nama o tome nije razgovarao"

Kako većinu sjajnih nogometaša i ljudi osobno poznajemo ne sumnjamo u ono što su nam rekli. Ružno je i neprihvatljivo da se itko usuđuje na ovakav način manipulirati i koristiti se imenima legendi i velikana.