SportNews.hr

prava sportska priča

Nikola Polak član NO Dinama autor e-maila poslanog Upravi kluba, šogor je Zdravka Mamića

 

Nikola Polak ugledni doktor arhitekture član Nadzornog odbora GNK Dinamo, a koji je poslao tajnici Uprave kluba e-mail u kojem između ostaloga piše:

"Ustrajete li kršenjem statuta na putu podjela i nelegalnosti, uzimate na sebe golemu krivnju za sav prljavi veš o kojem se šuška, a sada može izaći u javnost: sve nepotizme, fiktivna plaćanja i izmišljena radna mjesta, kupovanje utjecanja i podmićivanje klupskim novcem, prijetnje i ucjene te blaćenja na mrežama.

Pokaže li se to istinitim, onda Dinamo više ne postoji. Postoji samo interesna grupacija koja nije imala dovoljno pameti da zadrži ruke duboko u pekmezu, već se razotkrila zapackavši sve oko sebe, zaboravivši pritom da tegla ima dno, a onog koji ju je punio više nema."

šogor je Zdravka Mamića, naime njegova supruga Jadranka Kruljac Polak isto arhitektica sestra je Marine supruge Zdravka Mamića.

Mamić je jučer na presici pričao o nepotizmu u Dinamu, spominjući supruge, braću, djevojke, stavljajući to kao krimen Antoliću i njegovoj struji, a zanemarujući da je njegov brat bio trener i sportski direktor, drugi član skupštine, a eto i šogor je član Nadzornog odbora. U ratu su kažu sva sredstva dozvoljena, pa tako i u ovom koji se vodi oko prevlasti u Dinamu.