SportNews.hr

prava sportska priča

Grgo Jolić: Ne želim više svoj novac ulagati, hrvatski nogomet napuštam, nakon što sam Jarun od šeste lige doveo na današnju razinu. Okidač za ovu odluku su dva isključena igrača i tri kaznena udarca nakon što je Jarun imao prednost tri gola do 71'.

Upravo smo primili poziv od Grge Jolića, predsjednika Jaruna koji se vraća iz Rijeke s utakmice sa Orijentom.

Dajem Vam ekskluzivu, počeo je Jolić i nastavlja: Grgo Jolić više neće svoje novce ulagati u nogomet jer to nema smisla, Jarunu kojeg sam iz šeste lige što kao dopredsjednik, a u posljednje vrijeme kao predsjednik doveo na ovu razinu želim plasman u najviši rang, ali bez mene, smirenim tonom govori i šokira.

Pitamo koji je razlog za ovakvu naprasnu odluku?

- Koji je razlog? Zar treba veći od onoga što se događa u našem nogometu, od onoga na što su suci spremni i što mogu provesti, za nečiji interes. Dva isključena igrača i tri kaznena udarca na današnjoj utakmici, treba li drugi razlog.

Jarun je u utakmici na Krimeji s Orijentom u današnjoj utakmici imao prednost u 36 minuti od tri gola, a onada od 71-82 iz tri dosuđena kaznena udarca primio dva i još iz igre dva gola za konačnih 4:3. U 70' isključen je Čondrić zbog drugog žutog kartona, a Dajčer u 80' iz istog razloga.