SportNews.hr

prava sportska priča

Ivan Božić odlazi s klupe Dugog Sela nakon uspješne sezone u svom prvom trenerskom nastupu osvojio je drugo mjesto 3.HNL Središte i plasman u viši rang

Ivan Božić poznato je nogometno ime, nakon završetka igračke karijere predsjednik Dugog Sela Damir Fintić povjerio mu je momčad Dugog Sela. Božić je pruženu priliku prihvatio i opravdao drugim mjestom na tablici 3.HNL Središte čime je ostvaren plasman u 2.HNL kako će se zvati od sljedeće sezone novoformirana liga od najuspješnijih trećeligaških momčadi iz pet dosadašnjih liga. Ovaj uspjeh Dugog Sela je najveći u njegovom stogodišnjem postojanju. Božić odlazi uzdignutog čela i želi iskorak u karijeri.

- Razišli smo sporazumno. zahvaljujem se na ukazanoj prilici, posebno predsjedniku Fintiću i cijeloj upravi, kao svima koji rade u klubu. Posebno se zahvaljujem igračima bez čijih zalaganja ne bi bio moguć ovaj povijesni uspjeh u 100 godina postojanja kluba, osvojili smo do sada najveći broj bodova, bilo je teških trenutaka, ali veliki trud koji smo svi skupa uložili došao je na naplatu. Ostajem vjerni navijač kluba, preda mnom su novi izazovi, Dugo Selo ostat će trajno urezano u moja sjećanja, rekao nam je Božić povodom svoga odlaska s klupe Dugog Sela.