SportNews.hr

prava sportska priča

Upravo saznajemo, ždrijeb je odlučio prvog domaćina kvalifikacija za popunu 2.NL. Žuti kartoni iz prošle sezone prenose, a to je dodatni problem obojici trenera.

Danas se u prostorijama HNS-a u Vukovarskoj održava Plenum 2.NL. Saznajemo da je ždrijebom odlučeno da će domaćin prve utakmice biti Hrvatski vitez 03.08., uzvrat će se igrati u Zagrebu 06.08. u Zagrebu na stadionu Rudeš. Obje utakmice će se igrati s početkom u 18,30 sati.

Pranjić je bio sretne ruke, njemu je pripala dužnost da izvuče prvog domaćina. Nakon završetka plenuma Trener Hrvatskog viteza i Danijel Pranjić Trnja odazvali su se u lobiju hotela Hilton za zajedničku fotografiju. Oba kreću u ove kvalifikacije s momčadima koje nisu spremne za natjecanje, a dodatna poteškoću ima Buntić jer mu nekoliko igrača ne može nastupiti jer se žuti kartoni iz prošle sezone i kvalifikacija prenose u ove i ovu sezonu. Isto tako ima onih s dva koji će morati igrati "pod ručnom" da izbjegnu diskvalifikaciju za uzvratnu utakmicu 06.08.

U prijateljskom tonu susret je završio uz dogovor da će domaćini za goste organizirati ručak na dan odigravanja utakmica.