SportNews.hr

prava sportska priča

Ante Plazina predsjednik HAŠK-a: Klub će snositi sve troškove oko saobraćajke, a ja sam podnio ostavku i nisam više predsjednik.

Ante Plazina predsjednik HAŠK-a podnio je ostavku na predsjedničku funkciju, vršitelj dužnosti predsjednika bit će Romeo Šapina dok IO ne predloži nasljednika Plazine doznali smo danas kada smo Plazinu nazvali da provjerimo kako su igrači koji su jučer imali saobraćajnu nesreću neposredo kod igrališta u Bistri gdje su trebali igrati utakmicu 25. kola  3.NL Centar zbog čega je utakmica odgođena za 12.04.

- Hvala bogu dobro je prošlo nitko nije teže stradao, nesreće se događaju kao i ova koja se dogodila kod samog igrališta, naš igrač koji je dolazio na utakmicu i vozio suigrače sudario se sa autobusom, materijalna šteta na autu je velika koju će klub sanirati ili kupiti novi auto. Podnio sam ostavku na mjesto predsjednika na koju se pripremam već neko vrijeme, imao sam ideju podignuti klub na višu razinu posebno se to odnosilo na školu nogometa, uspjeli smo poboljšati infrastukturu, ali kadrovski jako teško ide, sve je palo na moja leđa u klubu sam od jutra do kasne večeri zbog čega trpi moje troje djece i rekao sam dosta, govori nam Ante Plazina

Uložili ste dosta financijski, kako će te to povratiti?

- Nikako, to ostavljam udruzi građana, neka jedan klub ima barem bolje uvjete, nisam očekivao da se predsjednik treba baviti trivijalnim problemima, ali nažalost bez toga nije bilo oguće funkcionirati. Odličnu suradnju imao sam sa ZNS-om i HNS-om, sve što mi je bilo potrebno i što sam tražio oni su mi dali, ali kada se spustimo na razinu kluba onda je podrška izostala. Odlazim potpuno, a vršitelj dužnosti bit će Romeo Šapina dok IO ne predloži novog predsjednika.