SportNews.hr

prava sportska priča

Futsal Dinamo je prvak Hrvatske, paklena atmosfera u Ciboni nosila je plave do treće pobjede!

Futsal Dinamo po prvi put postao je prvak Hrvatske. Nošen navijačima koji su priredili gostima iz Omiša paklenu atmosferu pobijedili su 3:1. Znakom sirene koja je označola kraj utakmice i nakon treće pobjede Dinama nad Olimissumom Cibona je eruptirala. Slavit će do dugo u noć titula prvaka Hrvatske u Zagrebu.

Pročitaj cijeli članak...

Mato Stanković smjenjen! Marinko Mavrović novi je izbornik futsal reperezentacije.

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza, koji je razriješio dužnosti dosadašnjeg izbornika najjače hrvatske futsalske vrste, Matu Stankovića, za novog izbornika imenovao je Marinka Mavrovića.

Marinko Mavrović popularni "Buraz" dočekao je ono što mu je odavno pripadalo, a to je da vodi najbolju Hrvatsku futsal vrstu. Marinko je s bratom Zdravkom…

Pročitaj cijeli članak...

Futsal dobio još jedno mjesto za trening. Play2day zamijenio je teren s umjetnom travom novim koji pruža mogućnost za više sportova.

Koronavirus potpuno je zaustavio sportske aktivnosti, kako one profesionalne tako i rekreacijske. Sportski objekti su prazni, zatvoreni, a vlasnici u brizi svakodnevno zbrajaju gubitke željno iščekujući kada će moći nastaviti s aktivnostima. Play2day koji su pokrenuli kinolozi s desetogodišnjim iskustvom ovo vrijeme je iskoristio da zamjene umjetnu travu u objektu…

Pročitaj cijeli članak...