SportNews.hr

prava sportska priča

Prijave za Zagreb Winter Cup futsal turnir godine traju do 9. prosinca ili do popunjenja kvota po pojedinoj kategoriji

Nakon godinu dana stanke zbog pandemije koronavirusa, vraća se Zagreb Winter Cup - najjači ženski futsal turnir u regiji te najmasovniji u muškim kategorijama U-17, U-19 i U-21. Osmo izdanje ovoga tunira održat će se od 18. prosinca do 9. siječnja, a odigrat će se u brojnim zagrebačkim dvoranama širom grada.
Zagreb Winter Cup jedan je od rijetkih malonogometnih turnira u Hrvatskoj i Zagrebu koji naglasak stavlja na razvoj ženskog futsala i mlađih muških kategorija, a osim hrvatskih ekipa, na turniru se i ove godine očekuju najbolje malonogometašice iz regije.
''Iznimno nas veseli što nakon godinu dana stanke ponovno možemo organizirati Zagreb Winter Cup. Kao i prijašnjih godina, većina utakmica bit će prenošena putem live streama, dok smo za završnicu turnira ponovno osigurali televizijski prijenos u suradnji sa Sportskom televizijom. Unatoč izazovnim vremenima, očekujemo veliki broj prijava jer osvajanje Zagreb Winter Cupa predstavlja veliku čast za igračice i igrače'', rekao je predsjednik Organizacijskog odbora turnira, Vedran Prga.
Prijave za futsal turnir godine traju do 9. prosinca ili do popunjenja kvota po pojedinoj kategoriji, a ekipe se mogu prijaviti putem službene web stranice turnira: www.zgwintercup.com. Svi natjecatelji i posjetitelji dužni su, u skladu s epidemiološkim mjerama, na ulazu u dvoranu pokazati EU digitalnu covid potvrdu (o cijepljenju, preboljenju ili testiranju).
Treba naglasiti kako će i ove godine glavni sponzor turnira biti tvrtka MC Plus d.o.o. iz Stupnika te će shodno tome turnir nositi naziv MC Plus Zagreb Winter Cup.