SportNews.hr

prava sportska priča

Sutra u petak 10.09. u Velikoj Gorici igra se posljednje 5.kolo i doigravanje za plasman. Pula u finalu čeka pobjednika iz 5. kola između Umaga i Fusia

Sutra u petak 10.09. s početkom u 13. sati u velikoj Gorici na pješčanom terenu koji se nalazi u Cvjetnom naselju odigrat će se završnica 1.HNLP, Prvog Hrvatskog prvenstva nogometa na pijesku.

Dan nogometa na pijesku u velikoj Gorici počinje u 13 sati utakmicom Beasal Gorovo iz Opatije i Varadero iz Zagreba, u 14 sati slijedi sraz Pješčane Oluje iz Zagreba i Pule, a posljednji će na pijesak u 5. kolu Umag iz Umaga i Fusio iz Zagreba u 15 sati. Nakon što se odigra 5. kolo u 17 sati počet će doigravanje za plasman prema propozicijama natjecanja, igrat će se za 5. mjesto, iza toga u 18 sati utakmica je za treće mjesto. U 19 sati veliko je finale u kojem će odmjeriti snage prvoplasirani i drugoplasirani nakon petog kola pobjednik će postati prvi Hrvatski prvak nogometa na pijesku. U finalu mjesto je osigurala Pula koja nakon četiri kola ima maksimalan broj bodova 12, za njom je Fusio koji ima 9 bodova jer je Pula u 3. kolu pobijedila 4.3, dok se Umag pobjedom nad Fusiom u 5. kolu može izboriti za finale koje bi u Turopoljskoj metropoli odigrali Istrijani.