Tomislav Gomelt vratio se u Sisak, odlučio je pomoći Segesti u povratku stare slave "Stare dame"
Featured

Tomislav Gomelt vratio se u Sisak, odlučio je pomoći Segesti u povratku stare slave "Stare dame"

Tomislav Gomelt, izdanak Segestine škole nogometa za kojim su se u omladinskim nogometnim klubovima otimali najveći europski nogometni velikani, Inter Milano, Juventus i Genoa, Manchester City, preko Zagreba i HAŠK-a završio u Tottenham Hotspuru.

Promijenio je u seniorskoj karijeri 12 klubova, među njima od naših Rijeka 2017/18 i Rudeš ove godine iz kojeg se vraća na početak nogometnog puta u Sisak.

Segesta je lider prvenstva 3.NL Centar i slovi kao najozbiljniji kandidat za prvaka što će joj osigurati kvalifikacije za 2.NL. Na putu prema povratku stare slave "Stare dame" Gomelt je odlučio dati svoj doprinos.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.