Kustošija je učinila dovoljno za pobjedu. Kralj je bio nesavladiv. U kvalifikacije će se ipak s Orijentom 9. i 16. lipnja.
Featured

Kustošija je učinila dovoljno za pobjedu. Kralj je bio nesavladiv. U kvalifikacije će se ipak s Orijentom 9. i 16. lipnja.

KUSTOŠIJA – OPATIJA (1:0) 1:0.

ZAGREB – Stadion Kustošija. Gledatelja: 500. Glavni sudac: Sočo 6,5 (Stobreč). Pomoćni suci: Barić (Solin) i Agačić (Zadar). Četvrti sudac: Znaor (Podbablje). Delegat: Župarić (Bošnjaci). Kontrolor: Radošević (Gospić).

KUSTOŠIJA: Kralj 7,5 , Mody 6,5 , Šušković-Jakopac 7, Žulj 7, Bošnjak 6,5 (od 72' Starčić 6,5), Bizjak 7 (od 58' Horvat 6,5), Šroler 7 (od 86' Mihaljević /), Kukoč 7, Markelo 7 (od 58' Petković 6), Zorica 6,5 (od 58' Vajdovčić 6,5).

Trener Bilobrk: 7.

OPATIJA: Prskalo 6,5 , Grujević 6, Graf 6, Marshal 6, Macolić 5,5 (od 87' Tadić /), Arapović 6 (od 68' Kožić 6), Lagumdžija 6, Čulina 5,5 (od 46' Iskrić 5,5), Grbac 6, Bogolin 5,5 (od 46' Kordić-Gružić), Kašiković 6 (od 77' Žabec /).

Trener Čizmarević: 6.

STRIJELAC: 1:0 Bizjak (4').

IGRAČ DVOBOJA: Kralj (Kustošija).

OCJENA UTAKMICE: 7.

Kustošija je uspjela preko realiziranog jedanaesterca Bizjaka u 4' zadržati drugo mjesto, gosti su imali mogućnost u drugom poluvremenu osujetiti takav ishod, no Karlo Kralj, na dvostrukoj registraciji iz Rudeša, obranio je sve.

Domaća momčad u prvom dijelu nije uspjela realizirati izglednije prilike unatoč tome što se Opatija „nudila“ i otpočetka zaigrala bez imena poput Žabeca, Kožića, Ajayija... također valja napomenuti kako je trener Zoran Bogolin bio je odsutan s obzirom da se našao na polaganju za najvišu trenersku licencu. Ponajbolji igrač dvoboja Markelo koji je uputio nekoliko izvanrednih udaraca, no igru je napustio u 58' što je dovelo do negodovanja menadžera Bare kojemu je taj čin bio neshvatljiv.

Predsjednik Kustošije Babić potvrdio je kako će do kraja kvalifikacija momčad voditi aktualni trener, dok su dvoboji sa Orijentom u sklopu dodatnih kvalifikacija na rasporedu 9. i 16. lipnja. Ostaje za vidjeti kolika je zapravo razlika u kvalitetama momčadi iz različitih rangova te kakav će ishod biti u dvije utakmice.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.