Jarun je deklasirao Kustošiju u finalu Kupa ZNS-a. Kustošija više gleda na subotu i dolazak Opatije pa na kvalifikacije. Iz svojih razloga utakmici su prisustvovali predsjednik i trener Orijenta, te trener BSK-a
Featured

Jarun je deklasirao Kustošiju u finalu Kupa ZNS-a. Kustošija više gleda na subotu i dolazak Opatije pa na kvalifikacije. Iz svojih razloga utakmici su prisustvovali predsjednik i trener Orijenta, te trener BSK-a

JARUN - KUSTOŠIJA 4:0 (2.0)

ZAGREB - Igralište u Jarunu. Gledatelja: 200. Glavni sudac: Dragašević (Zagreb) 7. Pomoćni suci: Krmar i Jurčec (Zagreb). Četvrti sudac: Denić (Zagreb). Delegat: Blažičević (Zagreb).

STRIJELCI: 1:0 - Turčin (25), 2:0 - Pranjić (45), 3:0 - Mateković (77), 4:0 - Mateković (85) 11 m.

JARUN: Sajko 7, Grdenić 7 (od 79. Domančić -), Smoljo, Dajčer 7,5, Ibanez 7 (od 82. Radujković -), Mađarić 7, Pranjić 7,5, Alghoul 7, Abramović 7 (od 64. Mateković 7,5), Turčin 7 (od 74. Matijević 7), Tadić 6 (od 64. Bilobrk 6). Trener Leko 7,5.

KUSTOŠIJA: Kralj 5,5, Marušić 5,5 (od 46. Hodak 5,5), Žulj 5,5, Runjić 5,5, Vajdovčić 5,5, Horvat 5,5, Išić 5,5 (od 66. Kukoč 5,5), Starčić 5,5 (od 46. Bošnjak 5,5), Mihaljević 5,5 (od 78. Bizjak -), Zorica 6. Petković 5,5 (od 64. Guja 5,5). Trener Bilobrk 5,5.


Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Pranjić (Jarun).

Na igralištu Jaruna oko 20 sati vladala je jaka galama. Proslavljala se pobjeda nad Kustošijom (4:0) i osvajanje Kupa ZNS-a, što vodi u pred završnicu Hrvatskog nogometnog kupa. Atmosfera je bila dobra, utakmica zanimljiva, a Jarun premoćan pobjednik. Kustošija nije igrala u najboljem sastavu, kao da se čuvala za subotnji meč s Opatijom koji odlučuje hoće li Kustošijanci u kvalifikacije za povratak u drugi rang hrvatskog nogometa.

Utakmicu su iz svojih razloga gledali i predsjednik i trener Orijenta Matijaš i Grubor, te trener BSK-a Krstanović. BSK očekuje da će mu Kustošija biti protivnik u kvalifikacijama za ostanak, ako se to dogodi, dok Orijent na svom stadionu igra odlučujuću utakmicu za izbjegavanje kvalifikacija u subotu  protiv Jaruna.

 "Nikome nećemo praviti uslugu i idemo na Krimeju po najbolji mogući rezultat, rekao je predsjednik Jaruna Jolić, očaran i zahvalan svojima na uspjehu u Kupu. Trener BSK-a hvalio je igru Jaruna i osobito pojedince Smolju i Dajčera, ali o Kustošiji nije mogao dobiti pravi dojam.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.